Met een passie voor kwaliteit en comfort voor onze kleintjes te creëren, werd Poetree® gevestigd in Nederland en gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit bed-en badlinnen voor kinderen.

Poetree Kids is een samenvoeging van poem (gedicht) en tree (boom) wat duidt op de levensboom. De beroemde Tree of Life komt terug in het mooie logo van Poetree Kids.

Poetree Kids vindt de veiligheid en gezondheid van kinderen het allerbelangrijkste. Alle producten zijn daarom gemaakt van de meest veilige en natuurlijke stoffen en materialen. De producten worden geproduceerd in milieuvriendelijke fabrieken die werken volgens het OEKO-TEX Standard 100 label. Alle Poetree Kids producten zijn gecertificeerd met Confidence in Textiles; het OEKO-TEX label.

De focus ligt hiermee op de voortreffelijke kwaliteit van de materialen en daarmee ook de veiligheid van de kinderen. Eerlijke handel, maatschappelijk verantwoorde arbeidsomstandigheden en milieuvriendelijkheid staan daarbij hoog in het vaandel.

Bekijk collectie