Over Pure&Loved

Pure&Loved is een onlineconcept store met baby en kinderkleding van 0 tot 5 jaar. Met daarnaast accessoires die een perfecte aanvulling zijn in het leven van jouw grote liefde(s).

Tegenwoordig wordt er veel meer aandacht geschonken aan hoe producten gemaakt worden, de samenstelling hiervan en waar deze vandaan komen. Daarbij speelt duurzaamheid en uiteraard goede kwaliteit een hele grote rol. Pure&Loved biedt dan ook exclusieve merken aan waar veel liefde in wordt gestoken op een verantwoorde manier die je niet kunt weerstaan om deze toe te voegen aan de collectie van jouw grote liefde en/of liefdes. De uitstraling welke Pure&Loved heeft, draait om de zachte materialen en kleuren waarbij je kunt zien dat deze met zorg en liefde zijn uitgekozen.

De online concept store biedt naast baby en kinderkleding ook accessoires aan voor de aankleding van de baby en kinderkamer, bedlinnen, badverzorging, sieraden en nog veel meer! Zo vindt je bij ons ook veel producten die organisch en duurzaam zijn. De beste kwaliteit op een verantwoorde manier. Wij hebben veel liefde en aandacht gestoken in de selectie merkjes die wij vertegenwoordigen en met trots bieden wij jou en jouw kleintje deze aan. Van magische sferen in de kinderkamer tot geweldige outfits, die ongetwijfeld een geweldige indruk zullen maken!

‘‘Just handle and wear them with love & care!’’